Αλλεπάλληλες είναι οι «βόμβες» τα τελευταία 24ωρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τον χάρτη να ετοιμάζεται για τεράστιες αλλαγές. Αλλαγές που θα φέρουν εντελώς διαφορετικά δεδομένα από αυτά που γνωρίζαμε έως και δύο 24ωρα πριν.

Διότι, ο Κίλιαν Εμπαπέ οδεύει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αφήνει την Πόλη του Φωτός και την Dream Team των Μέσι και Νεϊμάρ και ετοιμάζεται να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, πηγαίνοντας στη Μαδρίτη για χάρη της Βασίλισσας, με τα Μέσα της Ισπανίας να αναφέρουν πως η υπόθεση θα κλείσει επίσημα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Λιονέλ Μέσι, ο Εμπαπέ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παρί, τέσσερα χρόνια μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Την ώρα που μάλιστα, ο Αργεντινός μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την Παρί, γράφοντας έτσι ιστορία, καθώς αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο Μέσι θα φορέσει τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας, πέρα από αυτήν της Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα, θα το κάνει, έχοντας στο πλευρό του τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος πάντως θα κάνει το ντεμπούτο του αργότερα καθώς βρίσκεται ακόμα στα «πιτς».

29/08/2021, κόντρα στη Ρεμς… Mark your calendars…

Λίγο πιο πέρα και συγκεκριμένα στο Τορίνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζεύει τα… μπογαλάκια του και ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Για πολιτείες που γνωρίζει καλά. Διότι, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μία κίνηση που θα αλλάξει για τα… καλά τον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, λόγω και της στενής σχέσης που έχει ο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το winning mentality που έχει ακόμη και στα 36 του ο Ρονάλντο, του δίνει το κίνητρο να φορέσει ακόμη και τη φανέλα της Σίτι.

Και εφόσον όλα κυλήσουν όπως λένε στην Ιταλία, τότε και αυτή η υπόθεση θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνουν μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα μείνουν στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Κίλιαν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το ποδόσφαιρο αλλάζει ολοκληρωτικά!