Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του Άρη καθώς εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κοροναϊού στις τάξεις της ομάδας.Η εξέλιξη αυτή αλλάζει εντελώς τα πλάνα της προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2021-22 αφού όλα τα μέλη του συλλόγου βρίσκονται πλέον σε καθεστώς αυστηρής επιτήρησης, όπερ και σημαίνει πως το προγραμματισμένο ταξίδι για το Καρπενήσι όπου θα λάμβανε χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ακυρώνεται.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων:«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.

Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου της Basket League, η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, κάτι που σημαίνει ότι ακυρώνεται η μετάβαση στο Καρπενήσι, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 30/8, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και ο ΑΡΗΣ ακολουθεί όλα τα μέτρα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ έχει ήδη ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ γι’ αυτήν την εξέλιξη. Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» και την ερχόμενη Δευτέρα όλο το αγωνιστικό τμήμα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, 23/8, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, όλη η ομάδα και το «σταφ» υποβλήθηκαν σε τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά».