Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας από τους νέους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη, η οποία ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή της, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ο γνωστός παρουσιαστής, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, αποφάσισε να ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο την Ελένη Μενεγάκη, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο.

Γράφει ο Σάββας Πούμπουρας στην ανάρτησή του:

«Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες!

@elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα 😏. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. 🙏🏽

Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας.

Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα.»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στον λογαριασμό του στο Instagram:

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη.

Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!