Η Βέροια προσπαθεί να είναι έτοιμη για την έναρξη της Superleague 2, όποτε κι αν αυτή οριστεί, και γνωστοποίησε τη συμφωνία της με το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Γιάννη Μυστακίδη, για ένα έτος με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Ο 26χρονος δεξιός εξτρέμ έρχεται από μια χρονιά την οποία πέρασε σε Ξάνθη με 11 συμμετοχές και Ντε Γκράαφτσαπ με 9 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μυστακίδη. Ο Μακεδόνας επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο και τη νέα περίοδο θα φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας» του Βορρά.

Ο Γιάννης Μυστακίδης γεννήθηκε 7 Δεκεμβρίου 1994 στην Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γερμανία και τα ηλικιακά τμήματα των Χόνφενχαϊμ, Μάνχαϊμ και Φράιμπουργκ.

Το καλοκαίρι του 2014 μετακινήθηκε στην Κατερίνη και τον Πιερικό και την επόμενη χρονιά μετεγγράφηκε στον ΠΑΟΚ. Τον Γενάρη του 2018 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Επόμενη σταθμοί στην καριέρα του ήταν ο ΠΑΣ Γιάννενα, η Γκόρνικ Πολωνίας, ο Βόλος και η Ντεγκράφτσαπ Ολλανδίας. Την σεζόν που πέρασε φόρεσε την φανέλα της Ξάνθης».

Δείτε εδώ τη δημοσίευση της Βέροιας: