Ο Κρίστιαν Πούλισικ βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και θα απουσιάσει από την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Emirates», όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ.

Ερωτηθείς γιατί ο Αμερικανός μέσος δεν προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: «Για τον Κρίστιαν είναι εύκολο να το εξηγήσω, είχε ένα θετικό τεστ. Δεν προπονείται ούτε είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι».

Στο μεταξύ, ο Τούχελ φάνηκε αισιόδοξος για τη διαθεσιμότητα των Χακίμ Ζιγέτς και Ενγκολό Καντέ, λέγοντας ότι οι δύο παίκτες δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην προπόνηση και πως «μια πιο δυνατή» προπόνηση το Σάββατο θα κρίνει εάν θα δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Στον αγώνα αναμένεται να παίξει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, ο Ρομέλου Λουκάκου.

«Μας μένει άλλη μια προπόνηση, αλλά η εβδομάδα ήταν βαρύ φορτίο για τον Λουκάκου, επειδή ήταν στο γκρουπ με τους άλλους παίκτες που άρχισαν αργά προπονήσεις… Ελπίζουμε ότι θα είναι στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή και έτσι δείχνουν τα πράγματα» τόνισε ο Τούχελ.