Τραγωδία δίχως τέλος στην Τουρκία. Οι πλημμύρες που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε πολλές πόλεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας έχουν προκαλέσει τον θάνατο δεκάδων πολιτών και συγχρόνως χάος καθώς οι χείμαρροι νερού έχουν καταστρέψει κτίρια και γέφυρες, έχουν κλείσει δρόμους και έχουν προκαλέσει ζημιές σε υποδομές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Αρχών, τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο για την εύρεση 47 πολιτών που αγνοούνται στην Κασταμονή και στη Σινώπη. Συγκεκριμένα, 60 άνθρωποι είναι νεκροί στην επαρχία Κασταμονή, άλλοι εννέα στη Σινώπη και ένας στην Μπαρτίν, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD). Η προηγούμενη ενημέρωση έκανε λόγο για 58 νεκρούς.

Επίσης, σημειώνεται ότι τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις πληγείσες περιοχές. Τα πλάνα από drone δείχνουν μαζικές ζημιές στην Κασταμονή. Διασώστες αναζητούν αγνοούμενους σε ό,τι απέμεινε από κτίρια.

Οι εικόνες αποκαρδιωτικές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από