Στην Αθήνα ο Ρόνι Λόπες για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) ο Πορτογάλος εξτρέμ έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τη Σεβίλλη στους πρωταθλητές Ελλάδος οι οποίοι θα προσθέσουν έτσι ακόμη έναν ποδοσφαιριστή κλάσης στο ρόστερ τους.

Ο 25χρονος άσος θα έχει ρήτρα περίπου στα δέκα εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι και έρχεται στον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά. Ο Λόπες είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε πάρα πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς γι’ αυτό και είχε προσωπική επικοινωνία μαζί του ώστε να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Όπως κι έγινε τελικά.

Πέρσι ο Λόπες αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νις όπου είχε μια γεμάτη σεζόν με 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 5 γκολ με 2 ασίστ. Αγωνίζεται κυρίως στα δύο άκρα αλλά μπορεί κάλλιστα να παίξει και πίσω από τον επιθετικό όντας το ίδιο αποτελεσματικός. Στόχος είναι να πιάσει άμεσα δουλειά και να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα play off του Europa League.