Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο, επικρατώντας με 10-4, και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κροατία ή την Ουγγαρία για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στο Μαυροβούνιο, τόνισε ότι η ελληνική αποστολή θα κάνει τα πάντα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτό το θέμα με την άμυνα δεν είναι δικό μου, το έχουν πει οι προπονητές όλων των αθλημάτων. Η άμυνα δίνει τους τίτλους και τις προκρίσεις. Σήμερα μάς έδωσε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Οι νίκες που κάναμε στο γκρουπ μάς έφεραν στην πρώτη θέση, που ίσως μας έδωσαν έναν πιο βατό αντίπαλο από τον άλλο όμιλο. Το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος, νομίζω έκοψε τα πόδια των αντιπάλων μας. Γι’ αυτό κι ήρθε ο εκνευρισμός.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με αυτή την πρόκριση. Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι, να ξέρει τι θέλει. Σκεφτόμασταν το χιαστί για να αρπάξουμε την ευκαιρία και να πάμε στην τετράδα, γιατί μόνο αυτή σου επιτρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, που είναι το μετάλλιο. Όπως είπα και στα παιδιά, θα αφήσουμε την ψυχή και την καρδιά μας εδώ. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, εμείς αυτό θα κάνουμε».