Καινούρια πρόσωπα εισβάλλουν στον τρίτο κύκλο επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τα πρόσωπα αυτά θα ενσαρκωθούν από σημαντικούς ηθοποιούς, αποδεικνύοντας οι συντελεστές της σειράς, επενδύουν πολύ στη συνέχειά της.

Η ιστορία του 3ου κύκλου θα εξελιχθεί στα μαύρα χρόνια της νεότερης ελληνικής ιστορίας, την περίοδο της δικτατορίας, και οι δημιουργοί της, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν αντλήσει στοιχεία και μαρτυρίες και από αληθινά γεγονότα, όπως έχουν κάνει και στους προηγούμενους κύκλους της σειράς. Οι νέοι ήρωες θα δρομολογηθούν συγκλονιστικές εξελίξεις και αναμένεται είτε να αγαπηθούν είτε να μισηθούν για τις πράξεις τους είτε και τα δύο μαζί, καθώς το «χτίσιμο» των χαρακτήρων τους είναι πολυεπίπεδο.

Άλλωστε, όπως είχαν πει οι ίδιοι οι δημιουργοί στην αποκλειστική συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στο Τηλέραμα:

«Ποιος δεν έχει την καλή και την κακή πλευρά του; Ανάλογα με τις συνθήκες, ο καθένας μας μπορεί να βγάλει τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό του. Σίγουρα ο βαθμός καλοσύνης ή… κακίας δεν είναι ο ίδιος σε κάθε άνθρωπο.

Τα όρια που βάζουμε στον εαυτό μας, η ανατροφή μας, η παιδεία μας, η ιδιοσυγκρασία μας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ποιοι είμαστε και το πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι.

Μια σειρά χρειάζεται πράγματι πολυδιάστατους χαρακτήρες, με πάθη, με ιδανικά, με ατέλειες, με τα σωστά και τα λάθη τους.

Μπορεί η ένταση των αντιδράσεων ή των πράξεων τους να εξυπηρετεί και τη δραματουργική εξέλιξη, όμως βασίζονται πάντα σε αυτό που είναι η ανθρώπινη φύση. Και πολλές φορές είναι απρόβλεπτη».

Απρόβλεπτοι λοιπόν θα είναι και οι τρεις νέοι ήρωες της σειράς, προκαλώντας αντίστοιχα… απρόβλεπτες αντιδράσεις στους γνωστούς μας πρωταγωνιστές.

Ο ιδεαλιστής εκδότης

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την Ηχώ της Θεσσαλίας, που παραμένει ιδεαλιστής παρά το δύσκολο πολιτικό σκηνικό, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη σωστή ενημέρωση αλλά και την απειλή της άρχουσας τάξης της εποχής.

Στο γραφείο του θα βρεθεί η Ασημίνα που, προσπαθώντας να μην οξύνει την κατάσταση με τον Νικηφόρο στη διαμάχη για τον μικρό Σέργιο, θα μετακομίσει από το Διαφάνι στη Λάρισα, όπου ο πρώην σύζυγός της έχει ανοίξει νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντή.

Η Ασημίνα, λοιπόν, θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας του εκδότη και δίπλα του θα μάθει πολλά, αλλά και θα γοητευτεί από τον ιδεαλιστικό χαρακτήρα του.

Παράλληλα όμως η Ασημίνα μέσα από την εφημερίδα θα μαθαίνει νέα, τα οποία θα μεταφέρει τόσο σε αγαπημένα της πρόσωπα που διώκονται από τη χούντα όσο και σε κάποια καινούργια, με αντιστασιακή δράση απέναντι στο καθεστώς.

Ο Πέτρος Ορφανίδης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, στις Άγριες Μέλισσες, τη σκοτεινή αυτή περίοδο και δίπλα του η Ασημίνα θα ανακαλύψει πολλά, ακόμα και για τον ίδιο της τον εαυτό, ξεπερνώντας για μία ακόμα φορά τα όριά της και αποδεικνύοντας ότι είναι μια πραγματική Σταμίρη.

Τον συγκεκριμένο ήρωα θα υποδυθεί ένας σπουδαίος έλληνας ηθοποιός, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.