Μια ακόμα γυναικοκτονία, αυτή της 31χρονης στη Δάφνη, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που μέσω social media, εκφράζουν δημόσια τον αποτροπιασμό του, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την άμεση ανάγκη για δραστικές αλλαγές σε κοινωνικό και κρατικό επίπεδο.

Ανάμεσα σε αυτούς και η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, η οποί συχνά τοποθετείται με τον δικό της τρόπο, σε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Ειδικότερα, η Σοφία Μουτίδου, με ανάρτηση που έκανε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στην στυγερή δολοφονία στη Δάφνη σημειώνοντας:

«Η γυναικοκτονία ως πανδημία πια. Αφύλακτη κοινωνία. Ή άλλες φορές παράλογα «φυλαγμένη».

Όπως λένε και οι πιστοί «ο Θεός ν αναπαύσει την ψυχή της». Αφού οι άνθρωποι κατέστη αδύνατο να την φυλάξουν», έγραψε η Σοφία Μουτίδου στην ανάρτησή της, αναδημοσιεύοντας την καταγγελτική ανάρτηση ενοίκου της πολυκατοικίας στη Δάφνη, όπου έμενε το θύμα με τον σύζυγό της.

Στις 11 Ιουλίου, η ένοικος της πολυκατοικίας όπου έγινε η γυναικοκτονία είχε γράψε:

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία.

Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Σοφία Μουτίδου τόσο στη φωτογραφία προφίλ της στο Instagram, όσο και στην φωτογραφία εξωφύλλου στo Facebok, έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία γράφει χαρακτηριστικά:

«Κι άλλη γυναικοκτονία. Στις πόσες θα γίνει έθιμο;»