Δεν έχουην τέλος οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της νέας συζυγοκτονίας στη Δάφνη.

Οπως ο ίδιος ομολόγησε χτες στους αστυνομικούς, μαχαίρωσε πάνω στο κρεβάτι την 31χρονη σύζυγό του επιχειρώντας να αποδώσει τη στυγερή δολοφονία στη «ζήλεια του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά, ενώ ο δολοφόνος χτυπούσε βάναυσα το κορίτσι το οποίο τελευταία είχε κλειστεί στο σπίτι και ήταν εξαφανισμένη από τη γειτονιά.

Αναστατωμένη γυναίκα που γνώριζε το θύμα βγαίνει από την πολυκατοικία της οδού Λάμπρου Κατσώνη έχοντας αντικρίσει τη σορό της 30χρονης και περνώντας μπροστά από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ξεσπά φωνάζοντας «μην τον βγάλεις από την φυλακή τον ψυχάκια».

Λίγη ώρα νωρίτερα ο 40χρονος χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι σκότωσε την 31χρονη γυναίκα του μετά από έντονο καυγά…

Μετά το στυγερό έγκλημα πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε την πράξη του…

«Σκότωσα τη γυναίκα μου, μέσα στο διαμέρισμα που μέναμε. Τη ζήλευα παράφορα».

Οι αστυνομικοί μαζί με τον 39χρονο δράστη έφτασαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου και εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο την 30χρονη νεκρή πάνω στο κρεβάτι της.

Τα δυσάρεστα νέα διαδίδονται γρήγορα στη γειτονιά…που είναι συγκλονισμένη…

Το ζευγάρι διέθετε ψητοπωλείο στην περιοχή. Μάλιστα όπως αναφέρουν άνθρωποι που τους γνώριζαν και εκεί οι καυγάδες τους ήταν έντονοι…

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η 31χρονη αφήνει πίσω της ένα αγοράκι μόλις 11 ετών…

Πρόκειται για την έκτη γυναικοκτονία στην Ελλάδα από την αρχή του έτους, ενώ πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία γυναίκας μέσα σε έναν μήνα…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, οι γονείς της 31χρονης μένουν σε πολύ κοντινή απόφαση.

Ωστόσο, φαίνεται πως παρά το γεγονός ότι γνώριζαν για τον εφιάλτη που ζούσε η 31χρονη δεν είχαν κάνει κάτι ούτε είχαν καταφέρει να σταματήσουν τον 40χρονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 31χρονη «ένιωθε αρκετά μόνη και είχε αναπτύξει με γειτόνισσα και φίλη της τέτοια οικειότητα, την οποία ωστόσο δεν είχε αναπτύξει με την οικογένειά της.

Προφητική ανάρτηση από γειτόνισσα του ζευγαριού που είχε ειδοποιήσει την αστυνομία

Η δολοφονηθείσα σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA φέρει πάνω από 2 τραύματα ενώ το θανατηφόρο χτύπημα φέρεται πως είναι ένα χτύπημα στον λαιμό της.

Η 39χρονη είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι πάρα πολλές φορές ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει στο σπίτι τους. Το θύμα είχε αναφέρει ότι δεν την άφηνε να κάνει τίποτα αν δεν έδινε αυτός την άδεια.

Ένοικος της πολυκατοικίας με ανάρτησή της στο Facebook αποκαλύπτει ότι είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία για περιστατικό βίας κατά του θύματος στις 11 Ιουλίου, 19 μέρες δηλαδή πριν τη σημερινή δολοφονία.

Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε κάνει ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία σήμερα ανέβασε ξανά, σχολιάζοντας «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Στις 11 Ιουλίου, η ένοικος της πολυκατοικίας που έγινε η γυναικοκτονία είχε γράψει:

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

Μαρτυρία ντοκουμέντο στο MEGA

«Την αστυνομία την είχα καλέσει 11/7 δεν ξέρω αν ήταν δώδεκα και πέντε το βράδυ ή δώδεκα παρά πέντε οπότε ημερολογιακά θα ήταν 10/07, επειδή εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει πολλύ φασαρία, έπιπλα, έναν γενικότερο πανικό εντός σπιτιού, την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια.

Απευθείας με το που φώναξε βοήθεια σήκωσα το τηλέφωνο κάλεσα το 100 έκανα καταγγελία για οικογενειακή βία, έδωσα το δικό μου κουδούνι γιατί είχαμε αλλάξει τα κουδούνια για να μπορέσουν να έχουν άμεση πρόσβαση.

Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά το περιπολικό πέρασε, άνοιξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και φύγανε. Αυτή ήταν η διαδικασία που έγινε στις 11 του μήνα.», ανέφερε.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είχαμε ακούσει να τσακώνονται είχε γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό, δεν μπορώ όμως να θυμηθώ. Μπορεί να είναι και μήνες πιο πριν, το οποίο με είχε θορυβήσει για πρώτη φορά, το οποίο είχε σταματήσει, αλλά μέχρι εκεί, άλλα τσακωμοί υπήρχαν».