Ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο οποίος θα είναι η Νέφτσι, με το πρώτο ματς να είναι στις 20:00 στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι Ερυθρόλευκοι μετρούν αντίστροφα για το πρώτο ματς με τη Νέφτσι, ενώ στην πρόβα τζενεράλε επικράτησαν με 3-0 του Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετά πράγματα στο φιλικό με τους Κίτρινους, ενώ έχει αποφασίσει και ποιοι θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα για το δεύτερο προκριματικό γύρο, αλλά και ποιοι θα «κοπούν».

Οι περιορισμοί είναι συγκεκριμένοι και δεδομένοι, ενώ επιτρέπεται μετά τη δήλωση της λίστας να προχωρήσει μια ομάδα σε δύο το πολύ αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού.

Αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 22 ξένους στο ρόστερ του, εκ των οποίων μόνο οι 17 μπορούν να δηλωθούν στη λίστα που θα δοθεί στην UEFA.

Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα αφήσει εκτός τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός λίστας θα μείνει ο Σισέ, ενώ είναι αμφίβολο αν θα επιλεγεί ο Τόμας Βάτσλικ ή θα πάει με τους Τζολάκη και Κρίστινσον στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Κλείνοντας όσον αφορά τη λίστα είναι και οι περιπτώσεις των Τικίνιο και Μπα, που είναι τιμωρημένοι με τρεις και μία αγωνιστική αντίστοιχα, αλλά πρέπει να δηλωθούν για να εκτίσουν τις ποινές τους.

Κατά πάσαν πιθανότητα εκτός θα είναι και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.