Ατυχώς κατέληξαν οι διακοπές της Σοφίας Βόσσου, η οποία βρέθηκε στη Σαλαμίνα.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε άρον – άρον στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε.

Ειδικότερα, η ίδια βρισκόταν για διακοπές στη Σαλαμίνα και ξαφνικά  έπεσε έξω από το σπίτι  που έμενε μόνη της με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της πολύ άσχημα. Αμέσως  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr  η Σοφία Βόσσου που είχε επανέλθει μετά από το πρόβλημα υγείας που τη ταλαιπωρούσε, θα χειρουργηθεί άμεσα.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα η Σοφία Βόσσου είχε μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της και τις πολύ δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, κατά την οποία έχασε πάρα πολλά κιλά, και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

 «Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με παρεντερικές, είναι ένας σάκος που έχει τροφή, στο βάζουν στο λαιμό με φλέβα, για να μπορέσω να φάω, γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του.

Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ. Η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόση μεγάλη κακία. Κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο ανεγκέφαλοι. Βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, να δώσει τη μάχη του, να ευχαριστήσει τον κόσμο και το τι λέγανε από κάτω δεν λέγεται…

Τώρα είμαι 51 κιλά. Πάω για τα 57 κιλά που είναι τα κανονικά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά», ανέφερε η Σοφία Βόσσου.