Ο Θάνος Ασκητής μίλησε για τη σχέση της Καρολάιν με τον δολοφόνο της με βάση τα όσα έχουν γίνει ευρέως γνωστά μέχρι τώρα. Αναφερόμενος στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά,  δρ. Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών επιχείρησε να αξιολογήσει τη σχέση των δύο, που μεταλλάχθηκε στην πορεία από μία «ονειρική» κατάσταση σε σχέση εχθρότητας.

«Η εφηβεία της Καρολάιν ήταν ονειρική, εξιδανικεύει τον πιλότο και τον ερωτεύεται με πάθος. Κι εκείνος δείχνει γοητευμένος από την έφηβη», αναφέρει στο MEGA και προσθέτει.

«Ο γάμος και το παιδί, εκεί φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και συσσωρεύονται θυμός, αντίδραση και εχθρότητα. Όλα αυτά είχε ως αποτέλεσμα να γκρεμιστεί όλο αυτό όνειρο».

«Το παιδί, ο κρίκος αυτής της ζωής, γίνεται ο μοιραίος πρωταγωνιστής και μεγαλώνοντας θα δει τον πατέρα της στη φυλακή, ή θα βγει από την φυλακή και ποια θα είναι η σχέση τους; Θα μάθει και για τη μητέρα της κι αντιλαμβάνεστε ότι μπαίνουν πολλά ψυχολογικά κριτήρια διαχείρισης των οικογενειών που θα συμπράξουν για το καλό της μικρής Λυδίας».

«Κρύος άνθρωπος, χωρίς συναισθήματα»

«Ο άνθρωπος αυτός είναι κρύος, χωρίς συναισθήματα γιατί θα μπορούσε να το ομολογήσει εξ αρχής. Παίζει θέατρο, νομίζω πως έφτασε να είναι παρατηρητής των γεγονότων και όχι πρωταγωνιστής».

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Υπήρχε βία στη σχέση – Το «μυστικό» στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας

Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία;

«Η μικρή Λυδία δεν έχει τη δυνατότητα να εγγράψει κ να αντιληφθεί συμπεριφορές. Μπορεί να βίωσε σοκ, ευτυχώς το παιδί δεν μπόρεσε να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Αργότερα θα είναι το πρόβλημα, όταν θα μάθει την αλήθεια».