Η γυναίκα που ελέγχεται ποινικά από την Εισαγγελία καθώς καταγγέλθηκε ότι εμφανιζόταν ως ψυχολόγος χωρίς να έχει πτυχίο και σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το ζευγάρι από τα Γλυκά Νερά απευθύνθηκε σε αυτήν το Νοέμβριο του 2020.

Συγκεκριμένα είπε πως την βρήκε ο33χρονος “μέσω του site doctoranytime όπου υπάρχει αγγελία με το βιογραφικό μου και το τηλέφωνο του γραφείου μου. Ο λόγος που με προτίμησαν είναι η προηγούμενη ιδιότητα μου ως μαία, δεδομένου ότι όταν ήρθαν σε μένα είχαν ήδη την μπέμπα τους.

Η πρώτη μας επικοινωνία ήταν 14 Νοεμβρίου 2020 ενώ η πρώτη μας συνάντηση 17 Νοεμβρίου 2020. Οι συνεδρίες μας ήταν μια φορά την εβδομάδα για τον καθένα από τα παιδιά. Τα παιδιά έκαναν ατομικά ψυχοθεραπεία, πλην ορισμένων περιπτώσεων χρειάστηκε να κάνουν μαζί”.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, δράστης και θύμα πήγαιναν μαζί και με το μωρό τους στο γραφείο της: “Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ γλυκά και συμπαθητικά. Όλοι τα συμπαθούσαμε και τα αγαπούσαμε στο γραφείο. Τις συνεδρίες τις διακόψαμε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Τα παιδιά μου είπαν ότι ήταν εντάξει και δεν χρειαζόντουσαν περαιτέρω βοήθεια και κάπως έτσι διακόψουμε τις συνεδρίες. Είναι ένα ειδεχθές έγκλημα και μακάρι να βρείτε αυτούς που το έκαναν”.

«Η ψυχολόγος φωτογράφησε τον πιλότο ως ύποπτο»

Αποκαλύψεις έκανε η δικηγόρος της ψυχολόγου που επισκεπτόταν η Κάρολαϊν, κ. Μάρκου σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ τονίζοντας πως η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο.

Η κ. Μάρκου ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην κ. Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε ενώ έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος πιλότος.

Επίσης αποκάλυψε πως ένα άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κ. Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος.»