Δεν πρόλαβε καλά καλά να πέσει η αυλαία του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, και τα spoiler και οι ανατροπές για τον δεύτερο κύκλο άρχισαν ήδη να δημοσιεύονται.

Όπως είπε άλλωστε ο σκηνοθέτης της σειράς, «όλες οι ιστορίες της δεύτερης σεζόν τελειώνουν εκεί. Κουβαλούν τα τραύματά τους οι ήρωες, βέβαια, αλλά είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή τη σειρά στην τρίτη σεζόν».

Αν και ο δεύτερος κύκλος έκλεισε με μια νότα αισιοδοξίας, με την τελευταία σκηνή, όπου ο Λάμπρος λέει στη Λενιώ: «Θα είμαστε καλά, θα είμαστε ευτυχισμένοι, θα είμαστε μαζί. Όπως σου υποσχέθηκα» η ευτυχία τους δεν θα κρατήσει πολύ.

Όποιος σκέφτηκε πως η Ελένη (Μαρία Κίτσου) και ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) θα ζήσουν έστω για λίγο ευτυχισμένοι στις Άγριες Μέλισσες, έκανε λάθος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, το ζευγάρι που θα υποφέρει περισσότερο είναι και πάλι ο Λάμπρος με τη Λενιώ και όχι μόνο από την εξορία στη Λέρο, όπου θα τους στείλει η Χούντα. Θα επιστρέψει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λενιώς, ο οποίος θα τη διεκδικήσει και -απ’ ότι θα φανεί- εκείνη δεν τον ξέχασε ποτέ.

Κάπου εκεί θα σκάσει και η εγκυμοσύνη της Λενιώς και σύμφωνα με πληροφορίες, θα τον… ζώσουν τα φίδια τον Λάμπρο, όταν καταλάβει ότι η γυναίκα του έχει πάρε δώσε με τον πρώτο μεγάλο της έρωτα.

Εκεί που το ζευγάρι πιστεύει ότι πέρασαν όλα, τελικά τα δυσκολότερα είναι μπροστά τους.

Η Χούντα πρώτα θα στείλει εξορία τον Λάμπρο και έτσι η Λενιώ θα μείνει ολομόναχη να παλεύει, ενώ δεν θα μείνει αδιάφορη από την ερωτική προσέγγιση του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Το πρόσωπο που αναστατώνει Ελένη και Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες

Όπως αποκαλύπτεται, στον νέο κύκλο θα δούμε να φτάνει στο Διαφάνι ένας χαρακτήρας που υπάρχει στο βιβλίο Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα: ο πρώτος… επίσημος αρραβωνιαστικός της Ελένης. Πώς ακριβώς είχε μπει στη ζωή της, πώς τον αρραβωνιάστηκε η Ελένη ενώ η καρδιά της ανήκε πάντα στον Λάμπρο, αλλά και πώς είχε αντιδράσει ο ίδιος ο Λάμπρος αναφέρονται λεπτομερώς στο βιβλίο. Ένας ακέραιος χαρακτήρας, που μπαίνει δυναμικά στον 3ο κύκλο και θα αναστατώσει το ζευγάρι και όχι μόνο…

Σύμφωνα με το βιβλίο, πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της…

Ο Ζάχος, με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και την Ελένη κι αυτό δεν το ξεχνά. Επίσης, ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο. Όταν όμως ο Λάμπρος, ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος, βγήκε από τη ζωή της Ελένης, γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του αισθήματα… Και η Ελένη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι.

Τώρα, όμως, ο Ζάχος επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες. Όπως γράφει το περιοδικό Τηλεθεατής, η παραγωγή δεν έχει κλείσει ακόμα τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει, περνά όμως από κάστινγκ πολλά «άφθαρτα» στην μικρή οθόνη πρόσωπα, που προέρχονται από το θέατρο.