Με επίκεντρο το EcoFest 2021 ο Όμιλος Συγγελίδη στηρίζει τον συγκεκριμένο θεσμό που θα πραγματοποιηθεί τστην Πλατεία Νερού στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στις 4, 5 και 6 Ιουνίου. Πρόκειται για μια τριήμερη διοργάνωση αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες και έξυπνες πόλεις και τη βιώσιμη μετακίνηση.

Ο Όμιλος Συγγελίδη θα δηλώσει ηχηρό «παρών, με πρωταγωνιστή τις εξηλεκρισμένες εκδόσεις των μοντέλων  Peugeot, Citroen, DS Automobiles και Mazda, που εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά.

Μεταξύ αυτών θα παρουσιάσει τα ηλεκτρικά e-208, e-2008, 3008HYBRID4 καθώς και το e-Expert από την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της.  Η Citroën  θα έχει τα νέα e-C4-Cross και C5 Aircross Plug-in-Hybrid, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους θα κάνουν δύο AMI! Ταυτόχρονα θα διαθέτει τα  e-C4 C-Cross και C5 Aircross Plug-in Hybrid και για δοκιμαστική οδήγηση με την συνοδεία πωλητών του Δικτύου.

Η DS Automobiles θα προβάλλει τα DS 3 Crossback E-Tense και DS 7 Crossback E-Tense Plug-in Hybrid 4X4, ενώ ταυτόχρονα θα διαθέτει τα εν λόγω μοντέλα και για δοκιμαστική οδήγηση με την συνοδεία πωλητών και τέλος η Mazda θα συμμετέχει στο Ecofest με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, το πολυβραβευμένο ΜΧ-30.