Και ο Ταγίπ Ερντογάν, μπαίνει στο στόχαστρο του τούρκου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος με σειρά βίντεο, καταγγέλλει για διαφθορά πρώην και νυν Τούρκους αξιωματούχους.

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση Ερντογάν που κατηγόρησε τον Πεκέρ, για στοχοποίηση του ιδίου, της κυβέρνησης και ολόκληρης της Τουρκίας, παρέχοντας κάλυψη και στον υπ. Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο αρχηγός της τουρκικής μαφίας, γράφοντας χθες το απόγευμα στο twitter, έστειλε κάποια μηνύματα, που θεωρήθηκαν απάντηση στον Ερντογάν, για τον οποίο έχει δηλώσει «πιστός» του.

Σε ένα από αυτά τα μηνύματα ο Πεκέρ προειδοποιούσε ότι θα μπορούσε να γίνει «ο μεγαλύτερος διάβολος, αν η Άγκυρα καταφύγει σε διαβολικές τακτικές», λέγοντας μάλιστα ότι είναι έτοιμος ακόμη και να δώσει τη ζωή του, αν χρειαστεί.

«Όπως έχω ξαναπεί, ένα σκυλί, που δεν ξέρει πώς να γαβγίζει, θα καλέσει έναν λύκο σπίτι», έγραψε σιβυλλικά ο  Πεκέρ, απειλώντας τώρα να αποκαλύψει κι άλλα κυβερνητικά μυστικά, όπως αναφέρει το sigmalive. «Αυτό που θα πω δεν θα μοιάζει με κείμενο περιοδικού, θα τα αφηγηθώ με κάθε λεπτομέρεια», ανέφερε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος. «Έχω φορέσει το ένδυμα του μάρτυρα. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού», είπε.

H Δάφνη και ο αξιωματούχος που υπέστη καρδιακή προσβολή

Τα tweets του Πεκέρ περιείχαν επίσης και μια ασαφή αναφορά σε μια γυναίκα ονόματι «Defne/Δάφνη».

Ο αρχηγός της μαφίας απείλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα ενός κυβερνητικού αξιωματούχου που «υπέστη καρδιακή προσβολή» στο σπίτι της «Defne».

Το τουρκικό Twitter ξεσπάθωσε με τους χρήστες να αναρτούν εικόνες από ξένα εξώφυλλα εφημερίδων ταμπλόιντ με τον Ερντογάν και την παρουσιάστρια της τουρκικής τηλεόρασης και πρώην Miss Turkey, Ντέφνε Σάμγελί.

Πριν από χρόνια, πολλά ξένα ταμπλόιντ και τουρκικά σόσιαλ μίντια αναφέρονταν σε μια φερόμενη σχέση μεταξύ του Ερντογάν και της τηλεπαρουσιάστριας.

Η 48χρονη ηθοποιός και η μητέρα δύο παιδιών είχε απορρίψει τότε τις φήμες, ενώ είχε υποβάλει και μηνύσεις σε πολλά επίσης μέσα.

Όπως το ίδιο έκανε και τώρα. Μετά το tweet του Πεκέρ, η Ντέφνε Σάμγελί ανήρτησε ένα μήνυμα που τον καλούσε να αναφέρει και το επώνυμο, διαφορετικά θα τον κατηγορήσει για συκοφαντία.

Ο αρχιμαφιόζος ζήτησε αμέσως συγνώμη και με νέα του ανάρτηση εξήγησε ότι δεν εννοούσε τη Ντέφνε Σαμγελί, αλλά άλλη.

«Το εν λόγω άτομο δεν είναι εκείνη. Δεν εννοούσα εκείνη. Ζητώ ολόψυχα συγνώμη από  εκείνη», έγραψε.