Γύρω από τον Γεωργιανό, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών στον Έβρο, να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο, κινούνται οι έρευνες των αρχών που ερευνούν τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σήμερα, ο Γεωργιανός εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για ληστεία στο Πικέρμι. Σύμφωνα, όμως, με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Open, ο 43χρονος αρνήθηκε τα πάντα. Μάλιστα, αρνήθηκε ακόμα και την σχέση του με την ληστεία στο σπίτι του ηλικιωμένου στο Πικέρμι, κάτι για το οποίο έχει επιβεβαιωθεί, αφού έχει βρεθεί το DNA του στον χώρο.

Παράλληλα, αρνήθηκε ότι έχει και οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία και τη δολοφονία της 20χρονης μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της, στα Γλυκά Νερά.

Μεγάλο το ενδιαφέρον των αρχών

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί στο τμήμα ανθρωποκτονιών εξέτασαν για περίπου 24 ώρες τον Γεωργιανό. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι αστυνομικές αρχές. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για έναν σκληρό Γεωργιανό κακοποιό.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι σήμερα δεν είπε απολύτως τίποτα, μετά την παρουσία του σήμερα στον ανακριτή για το ένταλμα ληστείας στο Πικέρμι, αναμένεται να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, καθώς θα πάρει προθεσμία, έτσι οι αστυνομικοί θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χρόνο για να εξετάσουν τον εν λόγω κακοποιό.

Όπως αναφέρει το Open, οι αρχές θεωρούν πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο ότι ακόμα και αν δεν έχει συμμετοχή στη ληστεία και τον φόνο στα Γλυκά Νερά, ο Γεωργιανός να έχει πληροφορίες, ή να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις για το συγκεκριμένο έγκλημα.

Βέβαια, ούτε το σενάριο να έχει κάποια σχέση ακόμα και ο ίδιος, έστω στο ρόλο του τσιλιαδόρου, δεν έχει εκλείψει για τους αστυνομικούς.

Παράλληλα, όπως ανέφερε το MEGA ένα ακόμα γεγονός που έχει θορυβήσει τις αρχές είναι το γεγονός είναι το ότι ενώ έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του στη ληστεία στο Πικέρμι, εκείνος αρνείται την εμπλοκή του. Αυτό γεννά προβληματίζει του αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουν το επόμενο διάστημα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία ενδεχομένως θα μπορέσουν να κουμπώσουν με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα του συζύγου της Καρολάιν

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, με όση δύναμη του έχει απομείνει, σφίγγοντας τα δόντια και κάνοντας κουράγιο για χάρη της 11 μηνών κόρης του στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δουλεύουμε όλη μέρα με την αστυνομία για την περιγραφή και θα βγάλουν σύντομα εικόνα με μεγάλη ακρίβεια. Είναι πολύ μεγάλη η έρευνα της αστυνομίας κι ακόμη κι εγώ δεν έχω όλες τις λεπτομέρειες. Περιμένω κάθε μέρα νέα τους. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, όπως και να έχει, να είστε όλοι καλά» είπε ο 32χρονος.

Face to face ο πιλότος με τον Γεωργιανό

Την ίδια ώρα στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας βρίσκεται ο 36χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη να επιχειρεί να φύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο στα σύνορα του Έβρου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σε βάρος του οποίου βγήκε ένταλμα σύλληψης για μια ληστεία στο Πικέρμι, με θύματα δύο ηλικιωμένους, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να συμβάλει στην έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Καρολάιν.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 36χρονος – που μεταφέρθηκε χθες από τον Έβρο στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών – υποστηρίζει συνεχώς, με αδιάφορο ύφος, ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η ανάκρισή του συνεχίζεται.

Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της. Το ενδιαφέρον στρέφεται επίσης στο ενδεχόμενο να υπάρχει ίχνος γενετικού υλικού ή αποτύπωμα του κατηγορούμενου στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Ο άνδρας αυτός  θεωρείται στρατολόγος ατόμων σε συμμορίες ληστών που πραγματοποιούν ληστρικές επιδρομές επιδεικνύοντας άκρατη βία.