Το «Σπίτι με το MEGA»  υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, παρουσιάζει μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, νέες επιτυχίες και εκλεκτούς καλεσμένους.

Με αφορμή τον καινούργιο της δίσκο «Πάρ’ το Αλλιώς», στον οποίο διασκευάζει τραγούδια της δεκαετίας του ’90, η μοναδική ερμηνεύτρια έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό.

Το πολύ αγαπημένο «Κόψε και μοίρασε» από τον δίσκο «Έλα» του 2008 είναι αυτό που η ίδια η ερμηνεύτρια διάλεξε για να ξεκινήσει τη βραδιά.

Σε μουσική Αντώνη Μιτζέλου και στίχους Λίνας Δημόπουλου το τραγούδι παρουσιάζεται σε μια νέα εκδοχή, όπως άλλωστε και όλα του δίσκου.

«Καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε στο ‘Σπίτι με το ‘MEGA’. Μου έχετε λείψει θανάσιμα. Έχω απεριόριστη χαρά και μια μικρή αγωνία. Ελπίζω εγώ και οι συνεργάτες μου κατά τη διάρκεια της βραδιάς να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να συναντηθούμε ακόμα και από μακριά με αφορμή τη μουσική και τα τραγούδια. Ας περάσουμε όμορφα, χαλαρώστε, καθήστε αναπαυτικά προς το παρόν και  ακολουθήστε μας,. Καλή διασκέδαση και καλή ακρόαση» είπε η ερμηνεύτρια στην έναρξη της βραδιάς.

Στην ξεχωριστή βραδιά την συντροφεύουν η Δήμητρα Γαλάνη, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Κωνσταντίνα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ελπίδα Γαδ, ο Marselino Sharifi, δημιουργώντας μαγικές στιγμές.

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μάς ταξιδεύει μελωδικά με την αψεγάδιαστη φωνή της ερμηνεύοντας τραγούδια της σημαντικής μουσικής διαδρομής της, όπως τα «Έλα», «Κόψε και μοίρασε», «Τα λέμε», «Δεύτερα Κλειδιά», «Αγάπη Δεμένη», τις τελευταίες της επιτυχίες «Σταθερό», «Παράξενη Βροχή- Σώμα Υποταγής» αλλά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια.