Μία φωτογραφία –γροθιά στο στομάχι δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης.

Στην εικόνα φαίνεται το 11 μηνών μωρό της 20χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο στα Γλυκά Νερά να είναι ασφαλές στην αγκαλιά του αστυνομικού.

Το μωρό βρίσκεται έξω από το σπίτι όπου έζησε μία κόλαση μαζί με τους γονείς του, ενώ ήταν δίπλα στη μητέρα του όταν οι αδίστακτοι ληστές της αφαιρούσαν για πάντα τη ζωή για… 15.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Η στιγμή που η γιαγιά απομακρύνει το 11 μηνών μωρό από το σπίτι του ζευγαριού

Μπορεί η εικόνα να είναι θολή, ωστόσο ακόμη κι έτσι η συγκίνηση αλλά και η ανακούφιση του αστυνομικού που το μωρό είναι ασφαλές στην αγκαλιά του είναι εμφανής.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας», έγραψε ο κ. Καλιακμάνης.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας ..

Δημοσιεύτηκε από George Kalliakmanis στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021