Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία της 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά δίπλα στον δεμένο σύζυγό της και το 11 μηνών παιδί της.

Τα ΝΕΑ βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος όπου σημειώθηκε η τραγωδία και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο, έξω από το σπίτι όπου έγινε το άγριο φονικό έχουν μαζευτεί οι γείτονες, οι οποίοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός.

Οι αστυνομικοί αποκλείουν τον δρόμο και απομακρύνουν τις κάμερες.

Σημειώνεται πως το 11 μηνων παιδί βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας και πριν από λίγο απομακρύνθηκε από το σημείο.

Πως έγινε το άγριο φονικό

Σημειώνεται πως οι δράστες σκότωσαν  και συγκεκριμένα στραγγάλισαν τη νεαρή γυναίκα (20 – 21 χρονών) και έδεσαν δίπλα της τον 30χρονο σύζυγό της. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν το μωρό τους 11 μηνών.

Εισβάλοντας στο σπίτι σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας και τον κρέμασαν σε ένα δέντρο στην αυλή. Μπήκαν από ενα παράθυρο του ισογείου.  Αφαίρεσαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 15 χιλιάδων ευρώ.

Ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας κατάφερε να καλέσει την αστυνομία πατώντας τα κουμπιά του τηλεφώνου με τη μύτη του.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρή την 20χρονη γυναίκα, δεμένο τον σύζυγο της και στο διπλανό δωμάτιο το 11 μηνών μωρό τους, το οποίο έκλαιγε.

Η αστυνομία σαρώνει την περιοχή για να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Το πρώτο στάδιο είναι να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα, η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και αυτός ήταν ο λόγος της δολοφονίας της.