Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η γυμνή φωτογράφιση μοντέλων από την Ουκρανία σε προκλητικές πόζες στο σκάφος Göcek Bay, εν μέσω Ραμαζανιού.

Το περιστατικό θύμισε σε όλους την αντίστοιχη γυμνή φωτογράφιση μοντέλων σε μπαλκόνι του Ντουμπάι.

Οι προκλητικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του lockdown και του Ραμαζανιού προκάλεσαν μεγάλη αγανάκτηση στη γειτονική χώρα. Η αστυνομία της Τουρκίας ανέκρινε τις κοπέλες.

Η 23χρονη Julia Vetrova, μία από τις 6 γυναίκες που ανακρίθηκαν από την αστυνομία, δήλωσε ότι γνώριζαν πως «ήταν καλύτερο να μην κάνουν γυμνή φωτογράφιση σε μουσουλμανικές χώρες», αλλά ήθελαν «να κάνουν τα δικά τους λάθη».

Η Julia Vetrova, σε βίντεο που ανέβασε στα social media αναφέρει:

«Όπως ξέρουμε, είναι καλύτερο να μην κάνεις γυμνές φωτογραφίσεις σε μουσουλμανικές χώρες. Το καταλάβαμε αυτό μετά την υπόθεση του Ντουμπάι στο μπαλκόνι. Αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε τα δικά μας λάθη, να πάρουμε τα μαθήματά μας. Κι αυτό είναι, αν θες να κάνεις μια γυμνή φωτογράφιση στην Τουρκία ή σε κάποια άλλη μουσουλμανική χώρα, μην το κάνεις ή κάντο με τη μέγιστη μυστικότητα».

Η ίδια πρόσθεσε πως «τραβήξαμε φωτογραφίες με τα κορίτσια και μας κατέγραψαν από ένα άλλο γιοτ. Κάπως κατέληξε σε μια εφημερίδα. Μας κάλεσαν από την αστυνομία. Όλα είναι καλά τώρα, αλλά μας ανέκριναν και δεν ήταν πολύ ευχάριστο».

Τρία ακόμη μοντέλα ταυτοποιήθηκαν. Πρόκειται για την 21χρονη Veronika Kurgan, την 20χρονη Diana Pogorelaya και την 21χρονη Ruslana Kovkova.

Δείτε τις εικόνες: