Στο χειρουργείο οδηγήθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Θεοφάνους μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Υγεία, όπου οι γιατροί του αποφάσισαν ότι προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που του προκάλεσε το ατύχημα, έπρεπε να μπει επειγόντως στο χειρουργείο.

Η επέμβαση διήρκεσε τρεις ολόκληρες ώρες, καθώς ο Γιώργος Θεοφάνους είχε υποστεί συντριπτικό κάταγμα στον καρπό του και έπρεπε να τοποθετηθούν λάμες και βίδες στο σημείο όπου είχε τραυματιστεί.

Μάλιστα, μετά από δύο μήνες θα χρειαστεί να ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αφαιρεθούν τα παραπάνω και να αποκατασταθεί πλήρως το χέρι του. Η όλη περιπέτεια φυσικά και ανησύχησε τους οικείους του αλλά και όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μετά το συγκεκριμένο ατύχημα θα χρειαστεί να απέχει από τις υποχρεώσεις του. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ακυρωθούν κάποιες εμφανίσεις που είχαν προγραμματιστεί με τη Δέσποινα Βανδή καθώς δεν θα μπορεί να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με μηνύματα με τον γνωστό συνθέτη και μετέφερε τα πρώτα λόγια του στον αέρα του Πρωινού:

«Το πρώτο χειρουργείο πήγε μια χαρά, σε κανένα μήνα το δεύτερο. Όλα δείχνουν καλά. Και όπως μου έγραψε με χιούμορ η Αλεξίου: “Τώρα θα παίζεις με το αριστερό, όπως παίζω εγώ με το ένα δάχτυλο”».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από