Όλοι εκεί! Σύσσωμος ο οργανισμός του Ολυμπιακού στηρίζει τον Ερασιτέχνη, ο οποίος συνεχώς καταφέρνει και κάνει υπερήφανο τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου με τις σπουδαίες επιτυχίες του.

Το Καραϊσκάκη θα «γεμίσει» στη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο της ομάδας να συνεχίζει να προμηθεύεται τα εικονικά εισιτήρια, τα έσοδα των οποίων θα καταλήξουν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Με στόχο οι φίλοι του Θρύλου να ζήσουν ξανά θριαμβευτικές στιγμές, όπως πριν από μερικές μέρες με την κατάκτηση της Euroleague από το τμήμα πόλο των γυναικών.

Και με σκοπό τη διατήρηση όλων των τμημάτων στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι παίκτες και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός προμηθεύτηκαν και εκείνοι με τη σειρά τους τα εικονικά εισιτήρια της φιέστας, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της η ίδια η ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται για πολλοστή φορά.

«Το επιτελείο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου προμηθεύτηκαν το «εικονικό» εισιτήριό τους για τη φιέστα του Ολυμπιακού μας και στηρίζουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τον Ερασιτέχνη! «Γεμίζουμε» το Καραϊσκάκη, στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην «ερυθρόλευκη» ανάρτηση.