Μία από τις παρενέργειες των social media είναι ότι οι αθλητές διαβάζουν καθημερινά διάφορα για το μέλλον τους και τις περισσότερες φορές επιλέγουν να μην τοποθετούνται.
Αλλά όχι και ο Κώστας Κουφός! Ο σέντερ του Ολυμπιακού σχολίασε σε προφίλ στο Instagram, το οποίο έγραφε ότι δεν θα μείνει στον Πειραιά την επόμενη σεζόν!
Η ανάρτηση ανέφερε πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του διεθνή παίκτη, επειδή έχει υψηλές απαιτήσεις και δεν απέδωσε τόσο καλά.
Ο Κουφός σχολίασε «fake news» συνοδεύοντας με το emoticon του γέλιου, για να προσθέσει και μία σαρκαστική… πινελιά στην αντίδραση του.
Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο του Κουφού:

- Λόρα: Μάχη με τον χρόνο απέναντι σε ένα κορίτσι αποφασισμένο για όλα – «Πόσο θα κρύβεται αυτός που την βοηθά;»
- Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαι εδώ για τα παιδιά που έμειναν πίσω» – Συγκλονίζει η 20χρονη που ο πατέρας της δολοφόνησε τη μητέρα της στο Μενίδι
- Έντι Ράμα: «Οι Έλληνες πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, αλλά δεν είναι»







