«Πες την γνώμη σου» είναι η καμπάνια που τρέχει εδώ και δύο εβδομάδες από την World Athletics σε 214 χώρες του κόσμου με επικεφαλή τον Γουίλι Μπάνκς, πρώην παγκόσμιο ρέκορντμαν στο τριπλούν και πρωτοπόρο αθλητή που πρίν από 40 χρόνια καθιέρωσε την συμμετοχή των φιλάθλων στις προσπάθειες των αλτών με το ρυθμικό χειροκρότημα (clap).

Η παγκόσμια συζήτηση για το μέλλον του στίβου είναι ανοιχτή σε όλους, φιλάθλους, αθλητές, προπονητές, στελέχη, κριτές, δημοσιογράφους, χορηγούς, κλπ. και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου. Η διαδικασία συμμετοχής στην συζήτηση είναι πολύ απλή καθώς πρόκειται για ένα ερωτηματολόγιο που μπορεί να απαντηθεί εύκολα και σύντομα κάνοντας κλικ σε αυτόν εδώ το σύνδεσμο.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που δίνεται η δυνατότητα στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλητισμού να συμμετέχουν και να γίνουν συνδιαμορφωτές του στρατηγικού σχεδιασμού, ο οποίος θα καθορίσει την εικόνα και την πορεία του στίβου για την επόμενη δεκαετία. Αυτή η μοναδική πρωτοβουλία της διοίκησης του Σεμπάστιαν Κόου θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Παγκόσμιο Συνέδριο της World Athletics.

Στόχος της ηγετικής ομάδας της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι να οδηγήσει το άθλημα του στίβου σε μία νέα εποχή, να το κάνει πιο ελκυστικό στη νεολαία, να το επαναφέρει στα σχολεία και να το κάνει να απευθύνεται και να καλύπτει τα ενδιαφέροντα ενός πολύ μεγαλύτερου κοινού, καθώς ο κλασικός αθλητισμός αποτελεί το βασικότερο μέσο για να έχουμε μία υγιή κοινωνία.

Σε αυτήν την πρωτοποριακή ενέργεια δεν θα μπορούσε να λείπει η Alter Ego που είναι υπερήφανη που συμμετέχει σε αυτήν την καμπάνια ως χορηγός επικοινωνίας με στόχο να συμβάλει στην διάδοση του μηνύματος και τη μεγιστοποίηση του αριθμού συμμετεχόντων στο ερωτηματολόγιο της παγκόσμιας ομοσπονδίας.