Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό που δέχθηκε 26χρονη στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα, ωστόσο είδες το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης, ξυπνώντας μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, στην Καλλιθέα.

Το ευτύχημα σε αυτή την περίπτωση πάντως είναι ότι τα εγκαύματα που έχει η κοπέλα, η οποία μάλιστα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν φέρεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρά. Γι’ αυτό μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται εντός της ημέρας.

Η καταγγελία

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε ρίχνοντάς την στο έδαφος και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με άγνωστη χημική ουσία, με την οποία είχε εμποτίσει ένα πανί.

Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε, με την Αστυνομία να διερευνά την καταγγελία.

Έγκυος στον τέταρτο μήνα

Η 26χρονη διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 26χρονη φέρεται να διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει πρόβλημα το έμβρυο.

Οι γιατροί αναφέρουν πως τα εγκαύματα περιορίζονται γύρω από το στόμα και δεν χαρακτηρίζονται υψηλού κινδύνου.

Μυστήριο με το καυστικό υγρό και τον δράστη

Η ίδια στις πρώτες της κουβέντες προς την Αστυνομία ανέφερε πως δεν έχει δεχτεί ποτέ απειλές από κανέναν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια δεν έχει μιλήσει ακόμη στους γιατρούς σχετικά με το τι της συνέβη.

Εν τω μεταξύ, οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να εξακριβώσουν από τι είδους καυστικό υγρό προήλθαν τα εγκαύματα ενώ, όπως υποστήριξε η γυναίκα, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο άνδρας που τής επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η ίδια ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τον λόγο της επίθεσης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν κίνητρα.

Το πλέον σημαντικό είναι να μπορέσουν το συντομότερο δυνατό οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση να διαπιστώσουν όσα περισσότερα γίνεται για την προσωπική ζωή του θύματος, ώστε να διαμορφώσουν και έναν πιθανό κύκλο υπόπτων τουλάχιστον ως ηθικούς αυτουργούς.