Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο Ορφέας Αυγουστίδης, καθώς η σύντροφός του Γεωργία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Η σύντροφός του Γεωργία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και ο Ορφέας Αυγουστίδης φαίνεται να διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή του, αν και προτιμά να την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του» είπε η παρουσιάστρια.

Ο νέος μπαμπάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» για το χαρμόσυνο γεγονός.

«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν.

Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία. Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα.

Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε Ορφέας Αυγουστίδης για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού: