Στην παρέα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Αναστασία Παντούση, η όμορφη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Έξαψη» ως «Κλαίρη», η οποία έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού!

«Για την Κλαίρη είναι δύσκολα τα πράγματα. Εγώ ως τηλεθεάτρια θα την ήθελα μόνη της. Ήταν με τον Γιάννο, της βγήκαν λάθος τα πράγματα. Και ο έρωτας που βρήκε στον Αλέξανδρο δεν ήταν έτσι όπως θα έπρεπε. Οπότε πιστεύω θα πρέπει να μείνει λίγο μόνη της για να βρει τις ισορροπίες της. Υπάρχουν και οι δυσκολίες με το παιδί που έχασε. Η Κλαίρη είχε σαν όνειρο να κάνει μια οικογένεια», είπε η Αναστασία Παντούση σχετικά με το ρόλο που υποδύεται στην «Έξαψη».

«Ο Γιάννος θα αλλάξει, θα προσπαθήσει πολύ. Έρχονται μεγάλες ανατροπές. Τα πράγματα δε θα είναι απλά», αποκάλυψε η ίδια.

«Το σίριαλ το βλέπω όταν προλαβαίνω, όταν είμαι σπίτι, αλλιώς το βράδυ πριν κοιμηθώ. Στο δρόμο ο κόσμος με φωνάζει “Κλαίρη”, και με δικαιολογεί, λένε ότι έχω περάσει πολλά, αναφερόμενοι στο ρόλο. Η γιαγιά μου με θέλει με τον Γιάννο, και η μαμά μου νομίζω το ίδιο», ανέφερε η Αναστασία Παντούση.

«Τελευταία παίρνω το αμάξι μου και κάνω βόλτες. Μου αρέσει να οδηγώ. Πάω στο σπίτι κάποιου φίλου, καθόμαστε εκεί», περιέγραψε για το πώς περνάει στην καραντίνα.

Μιλώντας για το ελληνικό #MeToo, η όμορφη ηθοποιός είπε ότι «Αισθάνομαι πολύ τυχερή μέχρι σήμερα. Ενώ έχω περάσει από casting, χτυπούσε πάντα το τηλέφωνο όταν τελείωνε μια δουλειά. Όλοι όσοι έχω συνεργαστεί ήταν δάσκαλοι για εμένα. Μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κάτι. Τα έχουμε ακούσει και τα ξέραμε τα περισσότερα από όσα ακούστηκαν, αλλά όχι στο βαθμό των αποκαλύψεων που έγιναν. Υπήρχαν πληροφορίες, μου είχαν πει να προσέχω, να είμαι επιφυλακτική».

«Θέλω στα επόμενα χρόνια να επενδύσω στη δουλειά. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να κάνω καριέρα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Με αγχώνει τώρα που μπαίνω στα 30, νιώθω ότι τελειώνει η ζωή. Δεν υπάρχει κάτι που ήθελα να κάνω και δεν έκανα», ανέφερε σχετικά με τις σκέψεις της για τα επόμενα χρόνια.

«Την ίδια μέρα που έφυγα από εδώ, στην προηγούμενη συνέντευξη που μου είχατε κάνει, μου έγινε πρόταση για θέατρο. Θα το κάνω τον χειμώνα που έρχεται», αποκάλυψε η Αναστασία Παντούση για τα μελλοντικά της σχέδια.

Κλείνοντας, η ίδια σχολίασε χαριτωμένες φωτογραφίες της από τα παιδικά της χρόνια που συγκέντρωσε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!», και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του MEGA τις ιστορίες πίσω από τις εικόνες.