Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης Ιωάννας, οι οποίοι μαζί με δύο φίλους της – τον Αλέξανδρο και τον Νίκο – έχασαν με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή τους στο τροχαίο στο Σχιστό.

Οι άνθρωποι των τριών αυτών νέων ζητούν απαντήσεις για το δυστύχημα, με την οικογένεια της Ιωάννας να ορίζει ειδικό πραγματογνώμονα.

Η μητέρα της κοπέλας περιέγραψε στον ALPHA την τελευταία φορά που είδε το κορίτσι της ζωντανό και τη στιγμή που της είπαν πως η κόρη της δεν ήταν πια στη ζωή.

«Είχε έρθει από νωρίς στο σπίτι με τη φίλη της και κάναμε και πλάκα, εδώ ήταν και ο μπαμπάς της και μιλάγαμε και γελάγαμε. Πάει με τη φίλη της μέσα στο δωμάτιό της. Περνάνε από μπροστά μου μετά από ώρα και μου λέει ότι θα πάει μια βολτούλα. Της είπα εντάξει και μου απάντησε ότι μπορεί να κοιμηθεί στη φίλη της. Κι έμεινε εκεί το πράγμα. Μετά κοιμήθηκα.

»Με πήραν το πρωί στις 8.30 τηλέφωνο από την τροχαία και μου είπαν ότι έχει γίνει ένα ατύχημα. Μου είπαν να πάω στο Τζάνειο και πήγα με τον πατέρα της. Που να μην πήγαινα! Μας είπαν ότι το παιδάκι μου δεν είναι ζωντανό. Μας είπαν ότι έγινε ένα τροχαίο και τα τρία άτομα φύγανε. Και μέσα σε αυτά τα τρία άτομα ήταν και το δικό μας το παιδί. Δεν το πίστευα. Μας πήγαν κάτω και μας το έδειξαν. Ελπίζω να είμαι η τελευταία, να μην τυχαίνει σε καμία μάνα να φεύγει το παιδί της. Αχ Παναγία μου», είπε χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.