H Ισπανία αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη (25/3, 21:45) την Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ και ο Λουίς Ενρίκε καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι, έχοντας αρκετούς «πονοκεφάλους».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός έχει αρκετά θέματα να αντιμετωπίσει στην άμυνα της φούριας ρόχας, καθώς δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεση του τους Σέρχιο Ράμος και Χοσέ Γκαγιά. Οι δυο ποδοσφαιριστές προς το παρόν είναι αμφίβολοι, παρόλο που προπονήθηκαν χθες κανονικά.

Ο Ενρίκε θα περιμένει την σημερινή αλλά και την αυριανή ημέρα για να πάρει την οριστική του απόφαση όσον αφορά την αμυντική γραμμή στον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα. Ο αρχηγός της Ρεάλ αλλά και ο αμυντικός της Βαλένθια ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ο Ισπανός κόουτς θα αποφασίσει κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό τιμ αν θα τους χρησιμοποιήσει με την Εθνική μας ομάδα.

Τα προβλήματα δεν περιορίζονται μόνο στην άμυνα για τον Λουίς Ενρίκε αφού πιθανότατα δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα με την Ελλάδα, τον Ζεράρ Μορένο ο οποίος τραυματίστηκε στην νίκη της Βιγιαρεάλ με 2-1 επί της Κάντιθ.