Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση βιασμού του Δημήτρη Άνθη από τον Νικόλα Στραβοπόδη μπήκε στο αρχείο. Ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, που κατηγορήθηκε από τον σεφ για σεξουαλική κακοποίηση, μίλησε  στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου και παραδέχτηκε πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο πελάτης του δεν είναι ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη.

«Σας το δηλώνω κατηγορηματικά, ότι δεν είμαστε ούτε ο κ. Στραβοπόδης, ούτε εγώ προσωπικά ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, παρά το γεγονός ότι ο χειρισμός της υπόθεσης κατά αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικός και το αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει πια καταγγελία εις βάρος του. Από την πρώτη ώρα είπα ότι ο εντολέας μου είναι αθώος στην ουσία, δεν υπήρξε πράξη βιασμού.

Αυτό είναι σαφές και σε κάθε τόνο. Επειδή θεωρούν κάποιοι μέσω της παραγραφής, πως το αδίκημα βιασμού δε θα εξεταστεί στην ουσία, υπόσχομαι προς πάσα κατεύθυνση πως ο βιασμός θα δικαστεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ροδουσάκης, αναφερόμενος στη δίκη που θα καταστήσει με τον πελάτη του διά της μηνυτήριας αναφοράς, με εγκαλούμενο τον κ. Άνθη.

Δείτε και το βίντεο: