Την προσωπική του οδυνηρή εμπειρία, μετέφερε μιλώντας από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, αναφερόμενος στο τροχαίο που εκτυλίχθηκε έξω από την Βουλή με αποτέλεσμα ο 23χρονος Ιάσονας είναι αυτή τη στιγμή κλινικά νεκρός.

Ο κ. Πλεύρης, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα αναφορικά με όσα ειπώθηκαν για το τροχαίο έξω από τη Βουλή, είπε «πως κανείς δεν πρέπει να μιλάει για συγκάλυψη, είναι μεγάλος ο πόνος για μια οικογένεια, είναι λάθος επιμένω, να μιλάμε εδώ μέσα στη Βουλή και να περάσουμε στον κόσμο ότι ενδεχομένως υπάρχει συγκάλυψη του τροχαίου!» είπε και συνέχισε:

«Είναι άδικο να διαβάζουμε στο διαδίκτυο και στα social media που μιλάνε για πληροφορίες ότι η συγκάλυψη αφορά την Ντόρα Μπακογιάννη».

Ο κ. Πλεύρης μίλησε από καρδιάς λέγοντας: «Δυστυχώς έχασα τη μητέρα μου από τροχαίο ατύχημα. Θέλω να σας πω ότι ο άνθρωπος που προκάλεσε το θάνατο της μητέρας μου, δεν θεωρώ ότι είναι δολοφόνος, δεν ήθελε με τίποτε να πέσει με το αυτοκίνητο πάνω σε έναν πεζό. Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σε ένα ατύχημα και θα τιμωρηθεί βέβαια. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα συνεργάτη της κυρίας Μπακογιάννη, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρη. Σας το λέω όχι ως νομικός».

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση το κενό είναι μεγάλο για μία οικογένεια που με συγκίνηση και σεβασμό μίλησε για τη δωρεά οργάνων του παιδιού της. Μην το ανάγουμε σε ένα πολιτικό θέμα, το οποίο ευτυχώς το έκλεισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, κύριος Βούτσης».