Ένα κακό συνήθειο που υπάρχει στη χώρα μας είναι πως τείνουμε να ξεχνάμε πράγματα και να βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Είτε αυτό είναι για μια ομάδα, για έναν παίκτη ή για έναν προπονητή. Όποια κι αν είναι η περίπτωση θα βρούμε τρόπο να ρίξουμε το… φαρμάκι μας.

Αυτό που συμβαίνει όμως με τον Βασίλη Σπανόύλη είναι κάτι που αγγίζει τα όρια της… ιεροσυλίας. Θα πείτε υπερβολή. Μπορεί. Όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αναρωτιούνται πότε αυτός ο τεράστιος παίκτης θα αποσυρθεί από τη δράση. Πότε θα σταματήσει να βαράει τη μπάλα στο πάτωμα και θα καθίσει σπίτι του. Στην οικογένεια του. Μακριά από το άθλημα.

Αυτό που παρακολουθήσαμε όμως από τον «Kill Bill» απέναντι στη Ζενίτ ήταν μια ακόμα απάντηση σε όλους αυτούς. Όλους αυτούς με τα επικά σχόλια για την ηλικία του, για την αντίληψη του πάνω στο παιχνίδι, για το σώμα του. Ναι είναι 38. Ναι δεν έχει αυτή τη μεγάλη έκρηξη που τον διέκρινε. Δεν παύει όμως να είναι ο μεγαλύτερος παίκτης της Ευρώπης και πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο όνομα του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ