Ήταν 16 Δεκεμβρίου 2020 όταν η Λίβερπουλ κέρδιζε την Τότεναμ με 2-1 στο Άνφιλντ. Αυτή ήταν η ημερομηνία που η ομάδα του Κλοπ κέρδισε μέσα στο γήπεδό της για τελευταία φορά. Από τότε μέχρι και σήμερα είχε δώσει εφτά παιχνίδια για την Premier League στο Άνφιλντ. Τα πρώτα τρία ισόπαλα. Τα επόμενα τέσσερα, χαμένα.

Ξεσκονίστηκαν τα αρχεία για να ανακαλύψουν όλοι από πότε η Λίβερπουλ είχε ένα σερί εφτά αγώνων δίχως νίκη στο Άνφιλντ. Σήμερα υποδεχόταν τη Φούλαμ, μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Ευκαιρία; Όπως αποδείχτηκε… όχι.

Η φετινή Λίβερπουλ παραμένει βαριά άρρωστη. Η Φούλαμ κέρδισε και αυτή στο Άνφιλντ (1-0), πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή και βύθισε τους κόκκινους ακόμα περισσότερο στον προβληματισμό.

Σκόρερ αυτή τη φορά ο Λεμινά. Για μια Φούλαμ που σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν απειλητική στην κόντρα επίθεση, είχε σπουδαίες ευκαιρίες και τελικά βρήκε γκολ στο τελευταίο του λεπτό.

Έπειτα από κόρνερ, ο Σαλάχ δεν έδιωξε στο ύψος της περιοχή, ο Λεμινά του έκλεψε και με εξαιρετικό σουτ με εξωτερικό φάλτσο έστειλε την πάλα στη γωνία για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ πίεσε, έχασε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, είχε ένα δοκάρι, αλλά το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, χαρίζοντας στη Φούλαμ μια μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Premier League.