Ο Αχμέντ Χασάν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Άρη, χάρη στο πανέξυπνο τέρμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη, αλλά και στα ματς που έρχονται με Λαμία και Άρσεναλ σε Superleague και Europa League.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός των ερυθρόλευκων που έδωσε την πρόκριση στους «16» του Europa League με το γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πιστεύει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος για τη νίκη, αφού αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova: 

«Ήταν πολύ έξυπνο, από πλευράς του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Πολύ έξυπνο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να προκριθούμε, στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Ανυπομονούμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο, ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια.

Είναι κάτι το οποίο κάνουμε. Πρέπει πάντα να πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουν να πιστεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή. Αυτό συμβαίνει πάντα. Πιστεύουμε και πηγαίνουμε για το γκολ!

Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, στο παιχνίδι μας που έρχεται, απέναντι στη Λαμία. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, για να νικήσουμε, είναι το πιο σημαντικό. Κάθε ματς, στο οποίο παίζουμε, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εκεί συγκεντρωνόμαστε. Πρώτα πρέπει να τελειώσουμε με τη Λαμία. Και μετά να σκεφτούμε την Άρσεναλ».