Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει ο 37χρονος ηθοποιός και «μαθητής» του Δημήτρη Λιγνάδη που έχει καταγγελθεί από τον Δημήτρη Άνθη ως βιαστής του.

Η μήνυση του Δημήτρη Άνθη κατατέθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών, με τον αρμόδιο δικαστικό λειτουργό να διατάσσει τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

To περιστατικό του βιασμού που κατήγγειλε ο Δημήτρης Άνθης έγινε τον Μάιο του 2006.

Υπενθυμίζεται ότι στην καταγγελία του Νίκου Σ. κατά του Δημήτρη Λιγνάδη ο 37χρονος ηθοποιός εμφανίζεται ως θύμα, καθώς ο Λιγνάδης ανάγκασε τους δύο άντρες να συνευρεθούν μεταξύ τους, ενώ στην καταγγελία του Δημήτρη Άνθη ο 37χρονος εμφανίζεται ως θύμα.

Αρνείται τα πάντα ο 37χρονος ηθοποιός

Μιλώντας στο ALPHA, o δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, Μανώλης Ροδουσάκης, ανέφερε ότι ο εντολέας του δηλώνει αθώος και πως είναι αβάσιμη η έγκηληση.

Ο εντολέας του γνωρίζει τον άνθρωπο που τον καταγγέλλει και ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική συναίνεση μεταξύ δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση.

Έδιωξαν τον ηθοποιό από το σήριαλ

Μάλιστα, ο κ. Ροδουσάκης σημείωσε ότι ο ηθοποιός ήταν εργαζόμενος μέχρι χτες, καθώς λόγω καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ενταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή.

Ο συνήγορος του 37χρονου υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης κατά του ηθοποιού και εντολέα του και «δεν υφίσταται λόγος» να υπάρξει.

Διευκρίνισε ότι το μόνο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι μήνυση εις βάρος του 37χρονου ηθοποιού που έχει οδηγηθεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο ηθοποιός είναι σε επικοινωνία με τις αρχές και θα παράσχει έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή.