Τις ομορφότερες στιγμές της προσωπικής του ζωής διανύει ο γνωστός ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, αφού η σύντροφός του Γεωργία είναι έγκυος και έτσι ο γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ημητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, μίλησε σε δηλώσεις της στη Real News επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός.

«Με το που έμαθα την είδηση πως ο Ορφέας και η υπέροχη σύντροφός του, Γεωργία, θα αποκτήσουν παιδί, μίλησα μαζί της και την άκουσα πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η ίδια μου αποκάλυψε πως το μωρό είναι αγόρι και πως θα γεννηθεί αρχές Απριλίου. Επειδή ξέρω πως γράφει υπέροχα, της ζήτησα να σημειώσει σε μερικές γραμμές κάποια από τα συναισθήματα της για το αγοράκι που έρχεται να πλουτίσει τη ζωή μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.

Σε συνέντευξή του, ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε αποκαλύψει πως θέλει να κάνει οικογένεια και πως βρίσκεται σε αυτόν το δρόμο.

«Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είμαι στον δρόμο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά του, αλλά ναι, όσο περνάει ο καιρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και μόνο με τη σκέψη κάτι μέσα μου ετοιμάζεται. Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Μένουμε μαζί με την σύντροφό μου».

Στην ίδια συνέντευξη, μάλιστα, ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε ότι μαγειρεύει περισσότερο από την αγαπημένη του, αφού μεγαλώνοντας έχει αναθεωρήσει για κάποιες αξίες.

Ο ίδιος φαίνεται να διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή του, αν και προτιμά να την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας.