Μια απίστευτη υπόθεση bullying φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον θάνατο ενός 23χρονου στην Κεφαλονιά.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του 23χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

Ο τραγικός πατέρας, ο οποίος σήμερα είπε το τελευταίο αντίο στο παιδί του, δήλωσε στο kefaloniapress.gr ότι στον 23χρονο ασκήθηκε ψυχολογική βία τόσο από φαντάρους όσο και από αξιωματικούς.

«Δυστυχώς δεν πέθανε από ατύχημα. Ο γιος μου έβαλε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, τον προέτρεπα να υπηρετήσει την πατρίδα γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το σωστό, όπως έκανα κι εγώ.

»Δυστυχώς, όμως, εκεί που πήγε του ασκήθηκε ψυχολογική βία από φαντάρους και υψηλόβαθμούς αξιωματικούς» είπε ο πατέρας του 23χρονου.

Ο 23χρονος ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα «ήταν ένα παιδί μορφωμένο, δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και ήταν με τον καλό το λόγο».

«Ξέρω πως ό,τι και να κάνω δεν θα γυρίσει πίσω όμως σας δίνω τον λόγο της τιμής ότι όλοι αυτοί θα πληρώσουν όχι για κατί άλλο αλλά για να μην θρηνήσουμε άλλα παιδιά κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα» κατέληξε ο τραγικός πατέρας.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος έπεσε στη θάλασσα, από ένα σημείο μάλιστα, όπου σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν πέσει αρκετά.

Το όχημα βυθίστηκε στο νερό με τον νεαρό να μην το εγκαταλείπει. Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τι είχε συμβεί ειδοποίησαν τις αρχές και αμέσως στήθηκε επιχείρηση του Λιμενικού για την ανάσυρση του οδηγού και την ανέλκυση του οχήματος. Δύτης που έπεσε στο νερό εντόπισε τον 23χρονο.

Το πτώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.