Η Γιουβέντους ήταν κατώτερη των περιστάσεων στην Πορτογαλία και γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0 από την Πόρτο. Οι «μπιανκονέρι» δεν ήταν σε καλή βραδιά, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να περνάει απαρατήρητος…

Μάλιστα, ο Αντόνιο Κασάνο δε δίστασε να του ρίξει ευθύνες για την ήττα, αναφέροντας πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν ενδιαφέρεται αν θα σκοράρουν οι συμπαίκτες του, αλλά αυτό που τον νοιάζει είναι να σκοράρει ο ίδιος.

«Πάντα έλεγα, με δεδομένο πως είναι ένας παίκτης φαινόμενο που έχει σκοράρει δισεκατομμύρια γκολ, ότι ίσως δυσκολευτεί με τις ιδέες που έχει ο Πίρλο για το ποδόσφαιρο. κοράρει ένα γκολ ανά ματς, είναι αλήθεια, αλλά δυσκολεύεται με τις ιδέες του Πίρλο. Ήταν πάντα λίγο εγωιστής, δεν ενδιαφέρεται να σκοράρουν οι άλλοι παίκτες, είναι το είδος του παίκτη που ζει για να πετυχαίνει γκολ.

Δεν ζει για το παιχνίδι, για το μεγάλο ματς, ζει για το γκολ και αυτή τη στιγμή, η κατάσταση χειροτερεύει. Τα χρόνια περνούν για όλους και αντιμετωπίζει δυσκολίες. Η Γιουβέντους προσπαθεί να αλλάξει τις ιδέες της και να παίξει ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου, εξαιτίας των χαρισμάτων του Ρονάλντο», ανέφερε ο Κασάνο.