Ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τυχόν εμπλοκή γνωστού σκηνοθέτη σε κύκλωμα μαστροπείας κατέθεσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Όπως δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Κάθε μέρα βγαίνουν στη δημοσιότητας για φρικιαστικές και απαράδεκτες συμπεριφορές βίας, βιασμών, κακοποίησης στον χώρο της τέχνης. Μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, έχουμε ένα τσουνάμι τέτοιων αποκαλύψεων. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει ένα δημοσίευμα για μια υπόθεση που έχει παρελθόν και η οποία ενέπλεκε γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη σε κύκλωμα trafficking ανηλίκων. Για εμένα αυτό αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έχω μια ευαισθησία σε αυτά τα ζητήματα γιατί είναι ο άντρας μου σε αυτόν τον χώρο.

Και ως μητέρα τριών κοριτσιών, θεώρησα ότι είναι καθήκον μου ως βουλευτής να φέρω όλες αυτές τις υποθέσεις, αλλά και τη συγκεκριμένη υπόθεση στη Βουλή, ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς. Ζητάω απαντήσεις από τον υπουργό δικαιοσύνης, τον κ. Τσιάρα, αλλά και από τον κ. Χρυσοχοϊδη, και ιδιαίτερα ζητάω απαντήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού αν έχει προβεί σε εσωτερική έρευνα στο Εθνικό Θέατρο. Χρειάζεται να μας δώσει η κ. Μενδώνη κάποιες απαντήσεις».