Μύθος, GOAT, θρύλος, απλά ο καλύτερος όλων των εποχών! Ο Tom Brady κατέκτησε το 7ο πρωτάθλημα της τεράστιας καριέρας του, με τους Tampa Bay Buccaneers να κερδίζουν εύκολα με 31-9 τους Kansas City Chiefs για το Super Bowl LV στο «Raymond James Stadium».

Ο Brady κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και απέναντι στον… επόμενο κατά πολλούς GOAT, Patrick Mahomes που πήρε ένα πολύ καλό μάθημα. Η ομάδα που πέρυσι είχε ρεκόρ 7-9, κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές κατέκτησε το δαχτυλίδι με πρωταγωνιστή τον για μια 20ετία άσο των New England Patriots που στα 43 του χρόνια έδειξε πιο διψασμένος από ποτέ.

Στο ξεκίνημα οι Chiefs προηγήθηκαν με 3-0 ωστόσο η συνέχεια ήτα καταιγιστική για τους Buccaneers. Gronkowski με Brady έβγαλαν ένα touchdown για το 7-3. και στη δεύτερη περίοδο, ξανά ο Brady βρήκε τον Gronkowski για το 14-3 με τους Buccaneers να έχουν πλέον τον πλήρη έλεγχο.

Με ένα δεύτερο field goal μείωσαν σε 14-6 οι Chiefs, αλλά λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Brady βρήκε τον Brown και με τρίτο touchdown έγινε το 21-6. Τα πράγματα πλέον είχαν πάρει το δρόμο τους, ο Brady βρήκε τον Fournette για το 28-9, με ένα field goal στην τελευταία περίοδο διαμορφώθηκε το 31-9 και οι «Bucks» στέφθηκαν πρωταθλητές.