Στο πένθος έχει βυθιστεί η Θήβα μετά τον θάνατο της 16χρονης από κοροναϊό.

Η οικογένειά της δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς το αγαπημένο τους κορίτσι, για το οποίο είχαν τόσα όνειρα, χάθηκε τόσο ξαφνικά.

Στο πλευρό της οικογένειας, μια συγγενής που αγαπούσε το κορίτσι σαν μάνα. Ονειρεύονταν να την ντύσουν νύφη, λέει στο Live news.

Ο πατέρας της 16χρονης υποστηρίζει πως μια λάθος ιατρική διάγνωση στοίχησε τη ζωή της κόρης του. «Από ιατρικό λάθος έγινε. Είχε κοροναϊό το παιδί και της είπαν ότι έχει φαρυγγίτιδα. Να ορίστε τα φάρμακα που της έδωσαν για την φαρυγγίτιδα».

«Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Σηκωτό το πήγα στο νοσοκομείο το παιδί».

Την τρίτη φορά, η εισαγωγή της έγινε άμεσα. Περισσότερες από 5 ώρες σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό προσπαθούσε να κρατήσει τη 16χρονη εν ζωή αλλά η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. «Νιώθουμε σαν να έχουμε χάσει ένα δικό μας άνθρωπο. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουμε όσα ζήσαμε. Η κατάστασή της δυστυχώς ήταν μη αναστρέψιμη».

«Βλέπεις ένα παιδί που έχει κοροναϊό, πιθανότατα γνωρίζεις ότι το παιδί αυτό έχει ζάχαρο, στο λένε. Γιατί δεν το στέλνεις στην Αθήνα μαζί με την μάνα του τη Δευτέρα και τις δύο μέσα στο ασθενοφόρο; Αν το είχαν στείλει το παιδί από τη Δευτέρα, σήμερα το παιδί θα ζούσε».

Η μητέρα παραμένει διασωληνωμένη

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 16χρονης που όταν έμαθε πως νοσεί η ίδια από κοροναϊό φοβήθηκε πως δεν θα ξαναδεί τα παιδιά της.

Η μητέρα παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική του Ευαγγελισμού, μη γνωρίζοντας πως η κόρη της μόλις στα 16 της χρόνια δεν ζει πια.

Ιατροδικαστική εξέταση με εισαγγελική παραγγελία

Οι καταγγελίες για ιατρικό λάθος έφεραν την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θηβών, Γιώργο Αναστασίου, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, όπως αναφέρει το star, έχει διαταχθεί η ιατροδικαστική εξέταση της μικρής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου και να δουν κατά πόσο ήταν ο κορωνοϊός αυτός που στέρησε τη ζωή από την 16χρονη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από