Διατεθειμένος να αγωνιστεί με τον τρόπο που εξυπηρετεί τους Μιλγουόκι Μπακς δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak ανέφερε ότι σημασία έχει η νίκη της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Προσπαθώ να παίζω με το σωστό τρόπο. Να βρίσκω τους συμπαίκτες μου στη σωστή θέση. Πρέπει να παίζεις με ό,τι σου δίνει η άμυνα και με ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Αυτό κάνω τώρα. Θα υπάρξουν μέρες που θα πρέπει να είμαι έξτρα επιθετικός, όπως μου αρέσει, αλλά τώρα κάνω όσα χρειάζεται η ομάδα. Βάζω και τους άλλους στο παιχνίδι.

Δεν είμαι προπονητής, δεν είμαι GM. Για εμένα είναι σημαντικό να παίρνω τη σωστή απόφαση. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που δημιουργήσαμε και πήραμε τα ίδια σουτ, αλλά δεν μπήκαν. Ως παίκτης πρέπει να είμαι αφοσιωμένος στη διαδικασία. Η διαδικασία είναι να κάνεις τη σωστή πάσα και να δημιουργείς ανοιχτά σουτ. Αν θα πάει μέσα είναι στους Θεούς του μπάσκετ. Όσο δημιουργούμε καλές συνήθειες, καλά σουτ ξανά και ξανά, θα είμαστε σε καλό μέρος.

Θα υπάρχουν παιχνίδια, όπως το σημερινό, που θα έχουμε παίκτες αμαρκάριστους και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο play. Ως Γιάννης, μπαίνοντας στο παιχνίδι, θέλω να πηγαίνω μέχρι τέλους, θέλω να είμαι επιθετικός, θέλω να καρφώσω πάνω από κάποιον, θέλω να σουτάρω πολλά τρίποντα, αλλά θα υπάρχουν μέρες και παιχνίδια όπου αυτό δε θα είναι εκεί. Ο καθένας θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του.

Στα καλύτερά μου είμαι όταν είμαι επιθετικός, αλλά θα υπάρχουν παιχνίδια που αυτό δε θα γίνεται. Η ομάδα σήμερα δε χρειαζόταν αυτό. Χρειαζόταν να είμαι ο ενδιάμεσος. Να κάνω τη σωστή πάσα. Αυτό είναι το μπάσκετ. Αλλά αγαπώ να μπαίνω και να κάνω αυτό που κάνω. Στο τέλος πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια και σήμερα για να γίνει αυτό έπρεπε να κάνω ό,τι έκανα. Στο επόμενο μπορεί να χρειάζεται να μπλοκάρω 5 σουτ, να κάνω σκριν. Είμαι παίκτης, διαβάζω το παιχνίδι, αφήνω τα ένστικτά μου να παίζουν ρόλο και όσο το κάνω αυτό νομίζω είμαι καλά».