Την προσωπική της εμπειρία σχετικά με τις αποκαλύψεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες για τον χώρο του θεάτρου κατέθεσε και η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η ηθοποιός μιλώντας στο HappyDay δήλωσε για πρώτη φορά ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από διάσημους σκηνοθέτες.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην πρώτη περίπτωση της τηλεφώνησε και την ρώτησε κατευθείαν που θα συναντηθούν.

«Επειδή ήταν πολύ γνωστός αυτός ο άνθρωπος, είχε και πολύ μεγάλη δύναμη και ο οποίος έχει αφήσει και ιστορία, δεν περίμενα να με πάρει στις 8 το πρωί και να μου πει “κοίτα να σου πω κοριτσάκι, πώς κι έτσι; Πες μου ώρα και που”. Αυτό ήταν σοκαριστικό κι επειδή ήξερα ότι έχω να κάνω με έναν εμπαθή άνθρωπο, ο οποίος είχε δύναμη, δεν ήθελα να μου κόψει δουλειές από αλλού, του φέρθηκα πολύ ευγενικά. Του έστειλα 10 τριαντάφυλλα κι ένα γράμμα. Τον παρακαλούσα να με απαλλάξει. Αναγκάστηκα να πάρω μία κυρία από τον σταθμό, διευθύντρια προγράμματος, και της είπα ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας κι έτσι αναγκάστηκε να με βγάλει» ανέφερε η ίδια.

Η κ. Πρωτογεράκη αποκάλυψε λεπτομέρειες για την δεύτερη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε.

«Η δεύτερη περίπτωση ήταν επίσης σοκαριστική. Ήταν άνθρωπος του χώρου που τον εκτιμούσα επίσης, του χώρου, πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης, έβγαλε τα γεννητικά του όργανα. Επαγγελματικό ραντεβού ήταν, μετά μου έκανε κάποιες προτάσεις και στο τέλος έκανε κι αυτό για να επιβραβεύσει ίσως αυτό που μου είχε πει. Δεν ξέρω. Είχα μια διάθεση εμετική, έφυγα μετά κι έτρεμα. Δεν του είπα τίποτα απολύτως. Μου είπε ότι θα μου δώσει μια εβδομάδα προθεσμία να απαντήσω (στην επαγγελματική πρόταση), δεν απάντησα κι αυτό ήταν όλο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από