Μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του MasterChef  το προηγούμενο Σάββατο (23/01), το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, ξεκίνησε κανονικά την προβολή του το βράδυ της Δευτέρας (25/01) με το δεύτερο επεισόδιο.

Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, υποδέχτηκαν μία ακόμη τετράδα στην κουζίνα του Masterchef 5, αφού μία από τις φετινές αλλαγές είναι ότι οι υποψήφιοι δοκιμάζονται ανά τέσσερις στις οντισιόν.

Μετά τον Τεό, τον… σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που πέρασε στο bootcamp, αλλά και τον Κωνσταντίνο που, επίσης, πήρε δύο «ναι», η Ηρώ από την Κρήτη έκλεισε πανηγυρικά την πρώτη τετράδα, αφού πέρασε απευθείας στο σπίτι του Masterchef 2021.

Η Ηρώ έφτιαξε τσιπούρα, πουρέ με άρωμα ταραμά και baby καρότα στους τρεις κριτές, ενώ τους κέρασε και τσικουδιά δικής της παραγωγής.

Το πιάτο της ενθουσίασε τους σεφ, παρά τις μικρές αστοχίες που είχε, οι οποίοι της έδωσαν το χρυσό εισιτήριο για την κουζίνα του Masterchef.

Ο Τεό (ή μήπως Λεώ;), η Μαρία, η Ηρώ και ο Κωνσταντίνος έχουν ήδη ξεκινήσει τον δικό τους μαγειρικό αγώνα. Για ποιους το ταξίδι στο #MasterChefGR δεν σταματά εδώ;

Star Channel #StarChannelTv

Δημοσιεύτηκε από MasterChef GR στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021