Το νέο Puma ST προσφέρεται στην Ελλάδα,  με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει και την τιμή του, που ξεκινάει από τα 35.403 ευρώ.

Το νέο μοντέλο προσφέρεται με κινητήρα,  3κύλινδρο 1.5L EcoBoost της Ford,ο οποίος αποδίδει ισχύ 200 ίππων και ροπή 320 Nm, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 6,7 δλ. Στα ατού του, τα προφίλ οδήγησης που μπορεί να επιλέξει ο οδηγός  και το  βελτιστοποιημένο πλαίσιο που περιλαμβάνει ειδικές ρυθμίσεις στον ημιάκαμπτο πίσω άξονα, τις αντιστρεπτικές δοκούς και τα αμορτισέρ.

Επίσης, το νέο Puma ST διαθέτει ταχύτερη κατά 25% απόκριση στο σύστημα διεύθυνσης, ενώ προαιρετικά εξοπλίζεται με το μοναδικό στην κατηγορία του στην Ευρώπη διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD) που βελτιστοποιεί την ελκτική πρόσφυση των εμπρός τροχών.

Στην εξωτερική του εμφάνιση ξεχωρίζουν οι σπορ προφυλακτήρες , οι ευμεγέθεις ζάντες 19 ιντσών, ενώ μέσα στην καμπίνα τα ενισχυμένα σπορ καθίσματα της Recaro με ανάγλυφο το λογότυπο ST εξασφαλίζουν την απαραίτητη πλευρική στήριξη.

Το Puma, όπως και τo ST διαθέτει στάνταρ 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και μπορεί τώρα να αποκτηθεί εύκολα με το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Bonus .

https://www.youtube.com/watch?v=5frsBPUt2sM&feature=youtu.be