Όσκαρ καλύτερης θεωρίας συνωμοσίας παίρνουν μερικοί υποστηρικτές του Τραμπ οι οποίοι παρουσίασαν την πιο καμένη άποψή τους σχετικά με την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν σήμερα στις 19:00 (ώρα Ελλάδας).

Μερικοί υποστηρικτές του MAGA (Make America Great Again) δεν θεωρούν πως η ορκωμοσία θα γίνει ώστε ο Μπάιντεν να διαδεχτεί τον Τραμπ.

Το γιατί, το εξηγεί ο συγγραφέας της παρακάτω θεωρίας, στην ανάρτηση που έκανε στο «4chan» (είναι η πλατφόρμα που έχουν καταφύγει οι οπαδοί του Τραμπ για να εκφράσουν τις ιδέες τους).

Αυτό που ουσιαστικά υποστηρίζει οτι είναι ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν αλλάξει πρόσωπα και όταν θα βλέπετε την ορκωμοσία του πρώτου, ουσιαστικά θα ξεκινάει η νέα θητεία του δεύτερου.

Η θεωρία συνομωσίας που σου «καίει» τον εγκέφαλο

Ο υποστηρικτής του Τραμπ όχι μόνο σκέφτηκε το παραπάνω, αλλά το δημοσίευσε κιόλας, αναφέροντας πως στηρίχτηκε στο σενάριο της ταινίας Face/Off (Αδίστακτα πρόσωπα) με τους Νίκολας Κέιτζ, Τοζν Τραβόλτα από το 1997.

«Ο Τζο Μπάιντεν συνελήφθη. Το βαθύ κράτος είναι σύγχυση και ήρθε σε συμφωνία με την κυβέρνηση Τραμπ. Θα γίνει μία πειραματική χειρουργική επέμβαση, με την οποία θα αλλάξουν πρόσωπα ο Μπάιντεν και ο Τραμπ.

Οπότε όταν θα βλέπετε την ορκωμοσία του Μπάιντεν, στην πραγματικότητα θα βλέπετε τον Τραμπ να ορκίζεται για την δεύτερη θητεία του. Και όταν βλέπετε την δίκη του Τραμπ,  στην πραγματικότητα θα είναι ο Μπάιντεν να πληρώνει για τα εγκλήματά του.

Όταν ο Τραμπ (ως Μπάιντεν) μπερδεύει τα λόγια του είναι επειδή ο Τραπ ακόμα μαθαίνει το μοτίβο της ομιλίας του».

Βέβαια το γεγονός ότι τους δύο άνδρες τους χωρίζει μία σημαντική διαφορά βάρους και ύψους… δεν φαίνεται να παίζει κάποιο ρόλο στο συγκεκριμένο σενάριο.