Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί του και στο Αγρίνιο. Θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη. Θέλει να παραμείνει αήττητος.

Θέλει να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα από Αρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Και θέλει να το κάνει με όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο. ΑΛλά και με ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Οπως ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Πέραν της αναγκαστικής παρουσίας του Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, λόγω της απουσίας του Σα, ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, αποφάσισε να ξεκινήσει με τον Ρέαμπτσιουκ στην 11άδα, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ενώ στο δεξιό άκρο επαναφέρει τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, μετά το παιχνίδι με τον Βόλο (05/12/2020), όταν και είχε τραυματιστεί στον προσαγωγό. Σισέ και Μπα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή οι Εμβιλά και Καμαρά δεν αλλάζουν, με τον Μαρτίνς να επενδύει στην εξαιρετική χημεία τους. Από εκεί και πέρα, αποφάσισε να επαναφέρει τον Κώστα Φορτούνη στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, και μάλιστα στη θέση «10», με τον Μπρούμα δεξιά, τον Μασούρα αριστερά και τον Ελ Αραμπί μοναδικό προωθημένο.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ντρέγκερ, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης, Μασούρας, Μπρούμα, Ελ Αραμπί.